Yoga Home biedt naast  Yoga academie Tula onderdak aan Mind the Work, met kunstzinnige mogelijkheden en ruimtes om eigen lessen te geven of activiteiten te organiseren.

 

Yoga academie Tula verzorgt en organiseert yoga-lessen en sportieve activiteiten. Van klein tot groot, voor jong en oud.

Geeft opleidingen aan iedereen met een basiskennis van yoga en een interesse in de diepgang achter de yoga, de privé-lessen, de filosofie achter de yoga. Onze opleidingen, gespreid over één of meerdere jaren, geven mensen de kans om zich verder te ontplooien en eventueel hun kennis door te geven, ook in onze eigen studio.

 

Tevens richten wij ons op de bedrijfswereld. In een altijd sneller wordende wereld is er wel eens nood aan een rustmoment tijdens de werkuren. Een moment van ontspanning wat zorgt voor een beter kunnen omgaan met stress, welk het teamgevoel gaat versterken en er uiteindelijk kan voor zorgen dat mensen niet in een burn-out geraken.

 

In onze kleine ruimte staan sinds kort 6 schildersezels. Met de bedoeling om vanaf september lessen te geven zoals intuïtief schilderen en yoga, schilderlessen op een niet-schoolse manier of misschien wordt het wel een heus en echt schildersatelier.

Interesse en of ideeën zijn hier meer dan welkom.

 

Alle ruimtes zijn te huur voor uw eigen activiteiten die binnen het denkbeeld en waarden van onze onderneming vallen, mits beschikbaar.