Ik ben geboren en opgegroeid in het midden van het mooie, pure en landelijke Finland. Al heel jong, tijdens de yogalessen met mijn ouders, ervaarde ik de flow van de beweging, ademhaling en meditatie. De wekelijkse lessen gaven me altijd ontspanning en een goed gevoel.

Vooraleer ik een eigen familie stichtte in Nederland ben ik op ontdekking gegaan in Londen, Parijs en Helsinki.

De grote interesse in de menselijke natuur, lichaam en geest bracht me, na de wereld van de mode terug naar de yoga.

Naast moeder zijn voor mijn drie fantastische dochters, " Mummi " voor mijn 6 ( binnenkort 7 ) kleinkinderen en 1 plus-kleinkind, startte ik bijna 25 jaar geleden Yoga academie Tula en een 7-tal jaar geleden mijn yoga studio Yoga Home, waar naast yoga ook ruimte is voor artistieke activiteiten.

Sinds 2011 keer ik steeds meer terug naar mijn roots in de pure natuur en organiseren wij jaarlijks yoga retraites in een zuivere, ongerepte, natuurlijke plattelandsomgeving aan het water in Finland. Door de authentieke en down-to-earth aanpak zijn deze retraites toegankelijk voor alle niveaus. Mijn grootste motivatie is om mijn ervaringen en kennis, na vele bijscholingen, te delen met anderen om hen op hun eigen manier in contact te laten komen met zichzelf en op hun beurt deze ervaring zelf door te geven.

- Geven is ontvangen -